Anno 1422
Gilde Sint Leonardus
Beek en Donk

Zaterdag Competitie

Wat houdt de zaterdag competitie in:

Vanaf begin maart tot eind oktober wordt er op de zaterdag en eventueel op de maandag geschoten. De even weken is dit in Beek en Donk op schietterrein "t wipke de oneven weken is dit op het Jan van Doorn Paviljoen in Aarle Rixtel.

In de wintertijd beginnen we om 16:00 uur in de zomertijd om 18:00 uur. Gedrurende de zomertijd is het ook mogelijk te schieten op de maandagavond aanvang 18:00 uur.

Gedurende het jaar mag je maximaal 20 wedstrijden schieten en hiervan tellen de 14 waarin de hoogste score is gemaakt. In oktober is er een afsluitingswedstrijd welke de 15e  wedstrijd is. Mochten er na deze 15 wedstrijden schutters zijn die een gelijk aantal punten hebben dan moeten deze afkampen.

We starten in maart oneven weken in Aarle-Rixtel op het Jan van Doorn paviljoen, de even weken in Beek en DOnk op schietterrein 't wipke. 

De afsluitingswedstrijd is in oktober te Aarle-Rixtel op het Jan van Doorn paviljoen of in Beek en Donk op schietterrein 't wipke. Aanvang schieten is 13:00 uur daarna prijs uitrijking en BBQ.